IDEJA GODINE 2022.

Čestitke našoj učenici Matei Bogdanović  (2. razred) koja se sa svojom poduzetničkom idejom i planom nominirala među deset najboljih timova u poslovnom natjecanju “IDEJA GODINE 2022.” za srednjoškolce.

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a zlatni partner projekta je EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište.

Učenici su osmislili svoje poduzetničke ideje i napisali poslovne planove, a stručni žiri je odabrao deset najboljih. Finalisti su se danas natjecali za glavnu nagradu u iznosu od 10.000 kn u Zagrebu, a finale se moglo pratiti na YouTube kanalu https://youtu.be/0ghxrDagHkk.

Deseto izdanje Ideje godine, jedinstvenog natjecanja za srednjoškolce, upravo je završilo. Ideja godine ne traži učenike s najboljim poznavanjem gradiva, već one najkreativnije i najpoduzetnije. Jubilarno izdanje natjecanja iznjedrilo je deset kvalitetnih projekata no pobjednik, naravno, može biti samo jedan. Marijo Marić iz Srednje škole Ilok izradio je pametni poštanski sandučić i osvojio najviše bodova stručnog žirija.

Čestitke još jednom našoj Matei i njenoj mentorici prof. Sanji Violić!

78Petrunjela Pavic, Matea Pavlović i 76 drugih
10 komentara
Jedanput podijeljeno
Sviđa mi se
Komentar
Podijeli

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>