Tematski kviz ‘Ivo Vojnović – život i djelo’

U okviru projekta ‘Kreativno znanje’ održan je tematski pub kviz ‘Ivo Vojnović – život i djelo za srednjoškolce u četvrtak u Čitaonici Narodne knjižnice Grad.

Natjecatelji su pokazali znanje i u širokom spektru pitanja iz opće kulture, povijesti, sporta i glazbe. Ukupno je nastupilo pet timova, po dva iz Biskupijske klasiče gimnazije Ruđera Boškovića i Ekonomske i trgovačke škole te jedan iz Gimnazije Dubrovnik. Najuspješnija je bila ekipa ‘Bakteriofag’ iz 3. razreda Biskupijske klasične gimnazije pod mentorstvom Mirjane Žeravice.

‘Kreativno znanje’ zajednički je projekt Udruge za razvoj civilnog društva Bonsai i Dubrovačkih knjižnica koji se provodi već drugu godinu za redom, a medijski partner projekta je studentski radio Sveučilišta u Dubrovniku – UNIDU. Sljedeći kviz, pod nazivom ‘Tragom Republike’, održat će se u prosincu.

Čestitamo našim učenicima i mentorici prof. Mirjani Žeravici na izvrsnim rezultatima. :)

srednjoskolci_kviz-znanja-02112017_vlevi-2888 srednjoskolci-kviz srednjoskolci_kviz-znanja-02112017_vlevi-2882 srednjoskolci_kviz-znanja-02112017_vlevi-2878 srednjoskolci_kviz-znanja-02112017_vlevi-2886

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>