Božićna priredba u Josipovcu

U Centru za rehabilitaciju Josipovac korisnici su 17. prosinca održali priredbu „Božić u Josipovcu“ i uveli sve nazočne u pravi blagdanski ugođaj Božića.
Na priredbu bili su pozvani roditelji, skrbnici, prijatelji, suradnici i dobročinitelji! Naši učenici, su se također odazvali pozivu!
Jelena Đuraš Gleđ, v.d. ravnateljica, uručila je mnogima nazočnima zahvalnice za pomoć i suradnju u protekloj godini, posebno i našoj učenici Jeleni Vidojević koja tamo radi i djeluje u ulozi volonterke već duže vremena.

U ovo radosno vrijeme darivanja na prigodan način korisnici i djelatnici su željeli zahvaliti svima onima koji tijekom cijele godine podržavaju i prate rad ustanove. S puno ljubavi i truda korisnici su izradili i prigodne poklone zahvale koji su uručeni nazočnima.
Bogati blagdanski sadržaj u Centru Josipovac ove godine posebno je razveselio korisnike koji su se vrijedno pripremali za advent ukrašavanjem ustanove i izradom božićnih ukrasa. Posebno su ponosni na sudjelovanje na 1. adventu u Župi Dubrovačkoj za koji su izradili okvir za fotografiranje koji je predstavljen na otvaranju adventa.

Ovom prigodom bila je otvorena i izložba božićnih ukrasa koje su korisnici marljivo pripremali i na kojoj je svatko mogao pronaći nešto prigodno za poklon svojim bližnjima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>