IZVANREDNO RADNO VRIJEME ŠKOLE

Uvođenjem izvanrednih i strožih mjera za sve, i naša škola je ovih dana zatvorila svoje prostorije i djelujemo na daljinu – online. Za sada će samo ravnatelj biti dostupan svakim danom u školi-na daljinu. Škola će biti zaključana, a ako imate kakvu potrebu  trebate se najaviti na mail: lebojosip3@gmail.com ili na broj mobitela niže naznačen.
Ovim putem želimo učenicima dati i neke konkretne upute. Na prvom mjestu naglašavamo da se pridržavate uputa Stožera civilne zaštite cime osiguravate svoju sigurnost. Odgovornim ponašanjem štitite sebe i svoje bližnje. Već ste u proces nastave i potrebno je pratiti materijale koji se svakodnevno objavljuju u virtualnim učionicama (google drive) za one predmete koje taj dan imate po rasporedu. Važno je da redovito pratite i provjerite što je postavljeno od materijala te da ste aktivni i odrađujete zadatke koje vam nastavnici zadaju. Nastavnici, razrednici i stručna služba škole prate vašu dnevnu aktivnost.
Nadalje, ukoliko imate poteškoća ili nedoumica vezanih za bilo što, molim vas da se putem e-maila javite razrednici ili drugoj odgovornoj osobi iz škole koja će vam pomoći u otklanjanju poteškoća.
Za izdavanje potvrda o učeničkom statusu, duplikata svjedodžbi i slično, javiti se na mail tajništva škole: boskovic.tajnistvo@gmail.com.
Za svu didaktičku i stručnu pedagoško psihološku podršku na raspolaganju vam je pedagoginja: vekaricm@gmail.com
Važno je da ste svakodnevno u komunikaciji sa svojim razrednicima koji će vam prenijeti najnovije vijesti i koji će vas uputiti ako imate neke specifične potrebe. Isto tako redovito pratite obavijesti na školskoj mrežnoj stranici i u  virtualnom razredu.
Neka vas, u ovoj nevolji, čuva dragi Bog i prati nebeski zagovor našeg sv. Vlaha!
S poštovanjem.
Uprava škole

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>