NASTAVA PONOVNO U ŠKOLSKIM PROSTORIMA

Obavještavamo sve učenike Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića Dubrovnik i njihove roditelje da će se od ponedjeljka, 15. veljače 2021. godine nastava za sve razrede naše gimnazije odvijati po modelu A, to jest u školskim prostorima.
Ova odluka je donesena sukladno preporukama Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, te epidemiološke struke, a uzimajući u obzir relativno stabilnu epidemiološku situaciju, kao i stav Dubrovačko-neretvanske županije. Preporuka je da se nastava za sve razrede srednjih škola na području naše županije odvija po modelu A, to jest u školi.
Prihvaćajući ovaj prijedlog pozivamo sve nastavnike, učenike i roditelje da se pripreme kako bismo, uz poštivanje epidemioloških mjera, od ponedjeljaka, 15. veljače 2021. godine nastavu mogli izvoditi u školskim učionicama.
Ravnatelj škole

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>