NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2024./2025.

Poštovani učenici i roditelji, 

tekst natječaja za upis u 1. razred 2024./2025. pročitajte ovdje: 

Svi učenici koji već znaju koju školu žele upisati, uz pomoć kalkulatora bodova na linku  https://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/ mogu brzo doznati imaju li dovoljan broj bodova za upis. Ovaj alat pomaže vam preračunati prosjeke ocjena iz osnovne škole u bodove za upis.

Obratite pažnju na napomenu da se intervjui održavaju 2. srpnja, od 8-12 i od 17-19 sati, i 3. srpnja od 9-13 sati. * * * Potrebno je rezervirati termin na broj telefona škole (020) 642 227 ili na e-mail: boskovic.tajnistvo@gmail.com. Provjera predznanja engleskog jezika bit će 3. srpnja u 9 sati za učenike koji engleski jezik nisu imali u osnovnoj školi.

Predmeti koji se posebno boduju su povijest i geografija, te po izboru škole biologija.

Učenici koji su ostvarili pravo upisa u našu školu trebaju dostaviti upisnice osobno ili ih učitati  u sustavu najkasnije do petka 12. srpnja 2024. u 18 sati kako bi škola mogla verificirati upisnice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>