OBAVIJESTI ZA BLAGDANSKE DANE

Ovih blagdanskih dana, koji su neobični i izazovni kao i proteklih mjesec dana života i nastave iz obiteljskih domova, želio bih vama učenici i roditelji uputiti srdačne pozdrave, informirati vas o budućim događanjima glede nastave na daljinu i ujedno čestitati svetkovinu Uskrsa.

Zahvaljujem svima, i vama učenici i vama roditelji, na dosadašnjoj suradnji i potpori u izvođenju nastave na daljinu. Zahvala pripada i svim nastavnicima i djelatnicima škole za njihovo nesebično zauzimanje da bi nastava bila uspješna. Hvala vam na izvrsnoj suradnji koja je, svjesni smo, često zahtijevala i veću zauzetost i napore. Nastava na daljinu koju ćemo imati i nakon uskršnjih blagdana bit će malo zahtjevnija, jer dolazi vrijeme kada će biti potrebno vrednovati rad. Stoga vas i potičem da se ove blagdanske dane dobro odmorite, i tako još bolje pripremite za uspješan nastavak. (U prilogu možete vidjeti Upute za vrednovanje i ocjenjivanje u virtualnom okruženju: https://skolazazivot.hr/upute-za-vrednovanje-i-ocjenjivanje… -daljinu/.)

Ova nas je pandemija najveći dio dana vezala za obiteljske domove i boravak s obitelji.
Sigurno su to za sve nas novosti i izazovi na koje nismo navikli.
Nadam se da ćemo zarazu corone virusa svi uspješno prebroditi i iz izolacije izići jači i osnaženi te biti spremniji završiti započetu školsku godinu.

Obavještavam vas da su dani odmora do Bijele nedjelje, 19. travnja 2020. godine. Nastavu nastavljamo 20. travnja 2020. godine.

Na usluzi su vam ove dane u školskim, pedagoškim i drugim potrebama vaše razrednice, nastavnici, pedagogica i uprava škole. Budimo jedni drugima potpora u ovim zahtjevnim danima izolacije. Neka vam ne klone duh, jer ubrzo ćemo, nadam se, ponovno zajedno u školske klupe i radosni družiti se i učiti “na blizinu”.

Lijepe i radosne svete dan i blagoslovljen Uskrs želi svima vama uprava škole.

 

slika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>