Poziv na 65. Državno natjecanje iz matematike

Na stranici  https://natjecanja.math.hr/wp-content/uploads/2024/03/Poziv_na_Drzavno_natjecanje_iz_matematike-2024.pdf objavljen je Poziv učenika na 65. državno natjecanje učenika iz matematike koje će se održati od 22. do 24. travnja 2024. u Vodicama.

Među pozvanima su i naši učenici Jelena Kljunak 2. razred (u B varijanti) te Mihael Miloslavić 3. razred (koji se natjecao u A varijanti za matematičke gimnazije).

Nakon državnog natjecanja najuspješniji učenici A varijante srednje škole bit će pozvani na Hrvatsku matematičku olimpijadu. Na temelju tih natjecanja određuju se članovi ekipa za međunarodna
matematička natjecanja.

Hrvatska matematička olimpijada održat će se u Zagrebu 12., 13. i 26. svibnja 2024., u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva.

Čestitke našim učenicima na uloženom trudu i izvrsnim rezultatima  koji postižu na raznim natjecanjima na području matematike tokom cijele školske godine i mentorici Sanji Violić :)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>