TRAJNA FORMACIJA DJELATNIKA KATOLIČKIH ŠKOLA

Ovogodišnji stručni skup Trajne formacije djelatnika katoličkih škola u organizaciji Nacionalnog ureda Hrvatske biskupske konferencije za katoličke škole i Agencije za odgoj i obrazovanje na temu Kreativnost u odgojno-obrazovnom procesu, zbog opće nepovoljne epidemiološke situacije u zemlji, održat će se na daljinu u petak, 16. travnja 2021. godine u 11 sati.

Nastavnici su obavezni sudjelovati na stručnom skupu putem aplikacije ZOOM iz škole ili od doma od 11 sati do završetka. Prijepodnevni skup započinje molitvom i pozdravnim govorom nakon čega slijede tri predavanja vrsnih profesora s odgojno-obrazovnog područja na zadanu temu. Popodnevni rad će se sastojati od praktičnog dijela gdje će pojedine škole predstaviti neke svoje primjeri dobre prakse u školi.

Taj dan nastava u našoj školi bit će za sve razrede od doma, a sati će biti skraćeni na 30 minuta.

Želeći nastavnicima da se, sudjelujući na ovom skupu trajne formacije djelatnika katoličkih škola, obogate i da im ovo iskustvo posluži za daljnji rad u školi na dobrobit odgoja i obrazovanja naših učenika, svima želim uspješan radni dan.

 

Ravnatelj škole

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>