UMJESTO U ŠKOLI, OD 16. OŽUJKA 2020. NASTAVA NA DALJINU

Temeljem uputa dobivenih od MZO i osnivača DNŽ, obavještavamo učenike da se od 16. ožujka 2020. u svim osnovnim i srednjim školama u RH nastava odvija na daljinu.

Mole se učenici da odmah provjere svoje korisničke podatke, ukoliko to nisu napravili do sada, te da se prijave u sustav Office 365 sukladno prethodnim obavijestima koje su dobili u školi i pomoću kojih će pristupati virtualnim učionicama na sustavu Office 365 za škole.  Od razrednika ćete u virtualnim učionicama dobiti upute o obavezama i ponašanju tijekom on-line nastave. Od 10:00 do 13.00 sati testirat će se razredi s predmetnim nastavnicima. Još uvijek postoje teškoće i nepravilnosti u radu sustava, pa molimo svih za strpljenje.

Pored ovih tehničkih aktivnosti učenici 1., 2. i 3. razreda trebaju pogledati snimljene on-line materijale prema rasporedu i na način kojeg će saznati od razrednika (https://mzo.gov.hr/vijesti/nastava-na-daljinu-raspored/3597).

Osim rada u virtualnim učionicama, maturanti će pratiti nastavu na Sportskoj TV prema sljedećem rasporedu: 12:45 – 14:00: MAT, HRV, GEO, ENG, NJEM

Sve dodatne informacije pratite na web stranici škole. 

.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>