Važna obavijest !!!

Važna obavijest za učenike koji se nalaze na konačnoj ljestvici poretka i ostvarili su pravo upisa u Biskupijsku klasičnu gimnaziju Ruđera Boškovića.

Objava konačnih ljestvica poretka: u subotu 25.7.2020.

Vrijeme i način dostave dokumenata koji su uvjet za upis u Biskupijsku klasičnu gimnaziju Ruđera Boškovića: 27. i 28. 7. 2020. od 8,00 – 12,00.

Upisnice kao i ostale dokumente važne za upis (potvrda o ostvarenim dodatnim bodovima) dostaviti osobno ili elektroničkim putem (skenirano ili slikano) na adresu rudjer.boskovic@inet.hr

 

VAŽNO:

Kandidat svoj upis potvrđuje vlastoručnim potpisom i potpisom roditelja/skrbnika na Upisnici dostupnoj na mrežnoj stranici NISpuSŠ-a (www.upisi.hr), koju je dužan dostaviti do gore navedenog datuma. Upisnicu elektroničkim putem može poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci dužan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj mobitela), kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Kandidati koji u srednju školu ne dostave upisnicu gube pravo na upis i upućuju se na prijavu u slijedećem upisnom roku.

Prilikom dostavljanja upisnice i elektroničkim putem učenik se može izjasniti o fakultativnim predmetima: Talijanski i Njemački jezik.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>